Openingsuren

Maandag tot vrijdag : 10u00-12u00 en 13u00-18u00

Zaterdag : 10u00-12u00 en 13u00-16u00

Tel: 014/21.21.12

 

Home Offerte aanvragen

Verre Reizen

Beste klant, hierbij een overzicht van ons aanbod ‘verre reizen’. Wij kunnen u natuurijk nog veel meer aanbieden op kantoor.

 

Canada & Alaska

Canada roept beelden op van rust en ruimte, natuurschoon en unieke fauna. Een vakantie in Canada staat dan ook in het teken van de natuur. Indrukwekkende berglandschappen, ruige kusten en lange zandstranden. In al dit natuurschoon liggen ook diverse moderne steden, zoals Toronto of Vancouver. Wiki Info Canada

Alaska (& Yukon) ‘de laatste grenzen’. Hier vindt u bergen, gletsjers, bossen meren en rivieren met hier en daar een goudzoekersstadje waar de tijd is blijven stil staan.

 

Noord Amerika


De Verenigde Staten van Amerika is natuurlijk een enorm land met veel natuurpracht zoals de ruige Rockies of de moerassen van de Everglades.
In het westen varieert het landschap van uitgesneden canyons tot woestijnen met zijn nationale parken en prachtige kustlijn.
In Orlando is de lokroep van Walt Disney World nooit ver weg. Verder heeft de oostkust ook nog haar troeven zoals New York en Washington. Het zuiden met de uitgestrekte plantages is tevens de bakermat van de Amerikaanse muziek.

 

Caraïben

Spaanse ontdekkingsreizigers waren de eersten. Ze roeiden de indianen in dit aards paradijs uit. Britten, Fransen en Nederlanders volgden. Slaven werden ingevoerd. Prachtige mensen werden geboren met het bloed van alle rassen. Zang, dans en ritmen werden er symbool van levensvreugde, van een ware joie de vivre, zoals dit alleen op de Caraiben kan. Eeuwen later ontdekten toeristen het halssnoer van eilanden.

 

 

Latijns Amerika

Zodra u voet zet op Latijns-Amerikaanse bodem overvalt u een eigenaardig gevoel van rust. U vergeet de dagdagelijkse stress en schakelt zonder moeite over op het Latino-ritme. Neem rustig de tijd en geniet vaan betoverende muziek en een verfrissende cocktail in de schaduw van een palmboom. Verder biedt het u een schat aan ongerepte natuur en eeuwenoude tradities. Zowel het klimaat als de geografische omstandigheden verschillen er van land tot land en van streek tot streek. U kan er dus zowel in een dorpje in het Andesgebergte terechtkomen, waar de tijd is blijven stilstaan, als in een bruisende wereldstad met miljoenen inwoners.

 

Scandinavië & Lapland

Wie voor de eerste keer naar Scandinavië afreist, zal constant onder de indruk zijn van het prachtige landschap en cultuur. Wie meerdere keren in Scandinavië is geweest, blijft nieuwe dingen ontdekken en blijft onder de indruk. De fjorden, de meren, de bergen, de hoogvlaktes, de dorpjes, de steden en de heerlijke frisse lucht behoren tot de beleving. Tradities en gewoontes verschillen van streek tot streek. Legendes leven de generaties nog door.

Lapland: lekker in een slee achter sjokkende rendieren, een safari met sneeuwscooter, een tocht met een span husky’s, sneeuwschoenwandelen door een bevroren bos, lekker een dagje skiën, bijkomen in de sauna en lekker eten rond een kampvuur. Zomaar een greep uit de avonturen die u kunt gaan beleven in het Lapse Winterwonderland.

 

 

Afrika & Indische Oceaan

Afrika spreekt tot de verbeelding. Als je aan Afrika denkt, zie je al snel beelden van uitgestrekte glooiende gebieden. Grasland met hier en daar een dorre boom waarop grote kuddes gnoes grazen. Roofdieren die het goede moment afwachten om toe te slaan of juist luieren in de warme zon.
Afrika gaat van het noordelijke Marokko tot Zuid-Afrika en er heerst een warm landklimaat. De meeste gebieden in Afrika zijn droog. Er zijn veel woestijn- en savannegebieden. Maar je vindt er ook oerwouden en vruchtbare gebieden. De wilde dieren die in Afrika leven kennen we allemaal van televisiefilms of uit de dierentuin: olifanten, giraffen, zebra’s, leeuwen, apen, gazellen en ga zo maar door.
Maar in Afrika zijn nog meer ‘schatten’ te vinden: de oude Moorse cultuur in Marokko, de Nijldelta en het oude Egypte, de geschiedenis van de oude stammen uit West-Afrika, de Masaïcultuur enzovoort.
Het natuurschoon in Afrika is overweldigend.

 

 

Midden Oosten

Het Midden-Oosten heeft steeds weten te fascineren en is tevens de bakermat van de Monotheïstische religies, die een belangrijke culturele bijdrage hebben geleverd. Reeds sinds de Oudheid is deze regio de doorgang tussen het Oosten en het Westen. De hedendaagse reiziger die op zoek gaat naar de authenticiteit van het Midden-Oosten zal betoverd worden. De cites van Cyene, Sabratha en Leptis Magna in Libië wedijveren om uw aandacht, De pracht en praal van Dubai staat in schril contrast met de rust die u in Oman terugvindt. De stad van de Nabateërs Petra en de prachtige rotswoestijn Wadi Rum behoren tot de klassieke hoogtepunten van Jordanië

 

Azië

Wierook, boeddha's, rituelen, eindeloze markten met exotische kruiden en specerijen: dit is Azië. Maar ook ongerepte jungle, olifanten, verborgen watervallen, felgroene rijstvelden en uitgestrekte theeplantages, Azië is afwisselend en gastvrij. U kan er tien keer naartoe gaan en nog verrast worden door nieuwe, onverwachte dingen. De vriendelijke bevolking en het hoge serviceniveau zijn twee typische ingrediënten van Azië.

 

Oceanië: Australië & Nieuw- Zeeland

Oceanië is de naam voor het gebied in de stille oceaan en omvat vooral eilanden. In de immens grote Stille Oceaan liggen de bekende eilanden Nieuw-Zealand, Tasmanië, Papoea-Nieuw-Guinea en Australië. Een rondreis naar de kleine eilanden van Oceanië staat vaak in het teken van reizen naar tropische eilanden waar men van gaat watertanden zoals Fiji, Hawai, Paaseiland, de Marshalleilanden, Vanuatu, Frans Polynesië, de Cookeilanden en Bora Bora. Oceanië staat niet bekend om een rijke historie (Paaseiland daargelaten). Het is vooral de ontspanning, natuurpracht en onderwaterwereld die het aantrekkelijk maken voor een rondreis. De twee belangrijkste eilanden van het gebied zijn natuurlijk Nieuw-Zeeland en vooral Australië. Rondreizen is de manier om het grote Australië en het diverse Nieuw-Zeeland te verkennen. Hoewel het merendeel van Australië uit woestijn bestaat is er toch een enorme diversiteit aan landschap, flora en fauna te vinden. De natuurpracht en infrastructuur op het Noordereiland en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland maken dit land tot een uitermate geschikte rondreisbestemming.

 


Reizen De Duinen

Aarschotseweg 28 - 2200 Herentals
E-mail: travel@deduinen.be
Tel. 014/21.21.12
Lic A1097 - CDV nummer 18571 - Ond. nr.  BE 0404.155.745

Sitemap | Juridisch
Selectair Veolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST